Тел: 052 804 806

работно време: понеделник до петък: 7.00-22.00, събота: 8.00-21.00, неделя: 9.00-20.00

 

Фитнес

Фитнес

При подбора на фитнес обурудването сме направили селекция изцяло от нови професионални уреди от най-висок клас на водещи американски марки. В допълнение сме избрали най-добрата фитнес настилка на пазара на водещ испански бранд.

Фитнес залата е просторна, с пряка дневна светлина и височина четири мeтра. За нас е важно да се наслаждавате на привилегията да имате достатъчно пространство за провеждането на една пълноценна тренировка.

Дани Бахчеванова | персонален треньор

Дани Бахчеванова е заслужил майстор на спорта - многократен шампион на България и Балкански шампион по бодиболдинг, бодифитнес и физика, в топ 6 на света е за 2013 г. Завършила е НСА с магистърски степeни по "Психология" и "Спорт, Фитнес, Здраве". Дани е национален селекционер и съдия към Българската федерация по културизъм и фитнес. За вашето добро здраве и добра визия може да се доверите на нейния дългогодишен професионален опит. 

Красимир Петров | персонален треньор

Красимир Петров се занимава професионално с фитнес от 15 години като спортист и треньор. Някои от постиженията му в областта на класическия културизъм са второ място на Балканско първенство през 2015 г., трето място в Национално първенство и квалификация за национален отбор през 2014 г.,  както и първо място в турнира "Max Power" 2013 г. Краси изготвя хранителни и тренировъчни режими, програми както за отслабване, така и за качване на мускулна маса. Той предлага също и консултациии с клиенти, които за първи път спортуват- запознаване с уредите и изготвяне на първоначален тренировъчен план, съобразен с кондицията, физическата форма и целите на всеки отделен клиент.